073 681 14 92 (Vardagar 09 - 15) 
Beställ tre provbitar gratis hem.
Etsi
Stäng
Meny
Etsi
Fanérgolv
Paketerbjudanden

073 681 14 92 (Vardagar 09 - 15) 


Användarkonto Användarkonto

Öppet köp i 30 dagar!
Snabb leverans med PostNord
Fri frakt då beställningen är över 20.000 kr
Vi utvecklar som bäst våra webbsidor. Observera att på grund av detta kan vissa produktsidor eller deras beskrivningar vara ofullständiga eller inte synliga. Tack för ditt tålamod!
Uppstår det problem vid betalningen av beställningen, vänligen kontakta vår kundtjänst.


Ansvarsfullhet


Nordic Floors är ett finländskt företag från Lappos slätter, som strävar efter att bära ett så brett samhälleligt ansvar som möjligt. Vår målsättning är att erbjuda högkvalitativa hållbara golv med hänsyn till miljöns välmående.  För oss består ansvar av följande grundpelare; kvalitet, lång livslängd, ekologi, trygghet och en människonära inställning. Enligt oss är det centrala i utvecklingen, framförallt viljan att utvecklas och göra saker bättre än förut. 

 

Ärlig service


För oss är ärlighet och genomskinlighet grundstenarna för en god handel. Vi berättar gärna om våra golvs fördelar och fina egenskaper men vi sticker inte under stol med våra svagheter och utmaningar heller. Vi tvekar inte att på ett rättframt sätt berätta för er om hurudana golvlösningar som passar eller inte passar för er. 

Vi kompenserar våra utsläpp


Vi kompenserar våra utsläpp genom att plantera minst 600 träd/år, vilket är dubbelt mer än vårt utsläpp. Under detta år kommer vi att plantera plantor för torvproduktionens avslutade myrområden. Vår partner är istutapuita.


Högsta M1-klassificering


Här under kan ni läsa mera om den finska M1-märkningen 

m1-what-it-stands-for.pdf (flowcretenordic.com) 

M-1 märkningen för våra produkter är i kraft tom. 21.1.2024