073 681 03 42 (Vardagar 09 - 15) 
Beställ tre provbitar gratis hem.
Etsi
Stäng
Meny
Etsi
Fanérgolv
Paketerbjudanden

073 681 03 42 (Vardagar 09 - 15) 


Användarkonto Användarkonto

Öppet köp i 30 dagar!
Snabb leverans med PostNord
Fri frakt då beställningen är över 20.000 kr
Vi utvecklar som bäst våra webbsidor. Observera att på grund av detta kan vissa produktsidor eller deras beskrivningar vara ofullständiga eller inte synliga. Tack för ditt tålamod!
Uppstår det problem vid betalningen av beställningen, vänligen kontakta vår kundtjänst.
Publicerad 08.09.2022


Artikkelit

Vitt golv ger friskhet till ljusa och färgstarka interiörer

Publicerad 08.09.2022

Vita golv är oftast uteslutna direkt, men det är onödigt!! Det beskrivs som svårt att hålla rent, det håller inte lika länge som andra färgade golv och vissa hävdar till och med att ett vitt golv skulle vara tråkigt och monotont. Faktum är att ett vitt golv håller lika bra som alla andra färg golv, särskilt som en vinyl planka.

På ytan syns inte nötning alls mer än på andra golv, om du vill vara extra säker bör du se till att golvet är klassificerat för allmänt bruk (användningsklass t.ex. 33-34), i dessa fall har det testats för att klara av hårt mekaniskt slitage som det får i offentliga utrymmen.

Vi har hört charmiga kommentarer från flera av våra kunder om hur vita golv skapar en fräsch och neutral grund för att ha möjlighet att glädja sig med flera olika möjligheter i möblemanget. Vita golvet kombineras riktigt enkelt med det ljusa, ofta svartgrå-greige färgschemat i ett modernt skandinaviskt hem. Samtidigt lever det vita golvet i ett färgfullt barnrum, allmänt utrymme eller ett färgstarkt hem - ett golv för den som har modet att kombinera färger.

Vitt golv sätter kronan på ett skandinaviskt inrett hem

Vinyl plankan LUMIHIUTALE - Snowflake är ett rent snövitt golv och påminner om februari-snö, fräscht och ljust. I ytstrukturen syns trästruktur som ger den en levnad, så att man inte skulle tro att det är en vinyl planka.

Observera att några av bilderna nedan använder Instagram-filter, vilket gör att golv-färgen kan variera mellan bilderna. Rätt nyans visas nedan på bilderna som tas under studio förhållanden och i produktbilderna på produktsidan.

Vår kund Karoline (@interiorbox10 på Instagram) blev kär i vita LUMIHIUTALE-vinylgolvet och inte utan orsak - det krönar perfekt deras skandinaviska, moderna hem. Renoveringen hösten 2020 väckte deras matsal och bostadsyta till en helt ny nivå!

Bilderna visar hur golvet installerats utan rörelsefogar och sammansatt rummen till ett stort utrymme. Detta är möjligt med LUMIHIUTALE vinyl plankan eftersom det är SilentTECH vinyl planka med en stenkompositram. Golvet kan installeras i ett 20x20m eller 400m2 utrymme utan rörelsefogar. Detta är inte möjligt med billigaste laminat och vinylkorkgolv. LUMIHIUTALE vinylgolvet har placerats i den del av hemmet som är ständigt i bruk, dvs. matsalen och vardagsrummet. Barnleksaker, djur och stolsben är bara en del av det som orsakar slitage, så lösningen måste vara hållbar - och helst vattentålig, som vårt SilentTECH vinylgolv.

Hösten 2020 gav tid för renoveringar, vår andra kund Linda (på Instagram @interiorby.linda) också förverkligade sin dröm om ett vitt golv som en del av hennes skandi-hem.

Vardagsrummet ljusnade så snart den mörka parketten ersattes med ett ljust, tystare än laminatgolv och underbart varmt för fötterna SilentTECH vinylgolv. Den mörka väggen och det vita golvet skapar en vacker kontrast till varandra och när möbler och prydnadsföremål och samma färgschema blir slutresultatet harmoniskt.

Bild (ovan): LUMIHIUTALE vinylgolv har subtilt ett mönster av trä, vilket hjälper till att småa smuts fläckar inte syns så lätt. Jämfört med blankmålade vita plankgolv ser den plana ytan och trästrukturen i vinylgolvet vackert ut mot ljuset och ger den en värdefull prägel.

Är ett vitt golv för dig?

Vårt LUMIHIUTALE vinylgolv som vi precis introducerat är av SilentTECH-teknik och det representerar det bästa av vinylgolv. Våra SilentTECH vinylgolv har en sten-kompositram (SPC, Stone Plastic Composite) och med integrerad stegljudsisolering, gör det golvinstallationen riktigt enkel. Köparen av SilentTECH vinylgolv sparar priset på stegljudsisolering (50-60 kr / m2), vilket inte krävs för installationen. Hundra procent vattenresistens uppstår från sten-kompositstommen (70% kalksten 30% plast), den sväller inte vid fogarna på platser där golvet är utsatt för vatten. Sådana platser är vanligtvis köket, hallen, omklädningsrummen eller allmänna utrymmen. Ytan på vinylgolvet är underbart varm och slitstark, och skillnaden t.ex laminatgolv är stor. SilentTECH - vinylgolv med sin kalkstens-kompositstomme, kan installeras i ett område på upp till 20 x 20 m utan rörelsefogar.

Prova hemma och se hur du förändrar

Med vår kostnadsfria provbit-tjänst kan du testa tre olika golvalternativ hemma. Flera av våra kunder har delat bilder av sina hem såväl som sina affärslokaler, bilder på färdigt lagda golv hittar du här. Du hittar även inspirerande material på Instagram @vinylgolvbutiken. Dela gärna dina bilder med #vinylgolvbutiken