08 403 003 60 (Vardagar 09 - 15) 
Beställ tre provbitar hem för 49 kr.
Etsi
Stäng
Meny
Etsi
Fanérgolv
Paketerbjudanden

08 403 003 60 (Vardagar 09 - 15) 


Användarkonto Användarkonto

Öppet köp i 30 dagar!
Snabb leverans med DHL
Fri frakt då beställningen är över 25.000 kr
Vi utvecklar som bäst våra webbsidor. Observera att på grund av detta kan vissa produktsidor eller deras beskrivningar vara ofullständiga eller inte synliga. Tack för ditt tålamod!
Uppstår det problem vid betalningen av beställningen, vänligen kontakta vår kundtjänst.
Publicerad 22.01.2024


Bambumannens hälsning: Beklagliga prisförändringar i Vinylgolvbutiken fr.o.m 1.2.

Publicerad 22.01.2024

I slutet av 2023 rapporterades mycket om händelserna i Gaza och om de Jemenstödda Huthiernas fartygsattacker på handelsfartyg i Röda havet. För många företag, som är beroende av import, är situationen svår, för pga händelserna är det omöjligt att i förväg gardera sig. 

Nu när våra tidigare produkt-partier börjar vara slutsålda, måste nya partier köpas in till förändrade priser enligt rådande världsläge. I slutet av 2023 berättade vi om explosivt stigande logistikkostnader och samtidigt om överraskande förseningar i transport och leveranstider. Tyvärr har båda dessa konkret drabbat Vinylgolvbutikens urvalslagerhållning hårt. Logistikutgifterna har mångdubblats, produkternas inköpspris har stigit radikalt, och våra planer för hela år 2024 måste långt förnyas.

Ohjälpligt kommer prisförändringarna snart att synas i priserna för våra produkter och enstaka produkters pris har redan höjts något. Vi bearbetar som bäst vår nya prislista som vi publicerar i vår webbshop 1.2.2024 

Just nu kan vi givetvis inte säga något om framtiden eller hur snabbt situationen normaliseras. För oss har en förmånlig prisnivå alltid varit viktig, så vi ber verkligen om ursäkt för att vi inte i den här situationen kan hålla samma prisnivå som tidigare. Låt oss hoppas för oss alla, att sjöfarten och alla kostnader som hör till den kan återgå till det normala.