073 681 03 42 (Vardagar 09 - 15) 
Beställ tre provbitar gratis hem.
Etsi
Stäng
Meny
Etsi
Fanérgolv
Paketerbjudanden

073 681 03 42 (Vardagar 09 - 15) 


Användarkonto Användarkonto

Öppet köp i 30 dagar!
Snabb leverans med PostNord
Fri frakt då beställningen är över 20.000 kr
Vi utvecklar som bäst våra webbsidor. Observera att på grund av detta kan vissa produktsidor eller deras beskrivningar vara ofullständiga eller inte synliga. Tack för ditt tålamod!
Uppstår det problem vid betalningen av beställningen, vänligen kontakta vår kundtjänst.


Vinylgolv ek - naturlig och äkta


Vinylgolv ek - naturlig och äkta


Har du någonsin undrat varför ek är en av de mest populära golvtonerna? Den höga populariteten kan förklaras av flera orsaker; ek, med sin naturliga värme och trendiga ljusa nyanser är perfekt för en mängd olika interiörstilar. Det är ett utmärkt val för t.ex. barnfamiljer och hem med husdjur och får ett utrymme som utrymme att kännas öppet. Vinylgolv med en ek struktur är en av de bästa investeringarna du kan göra i ditt hem.

Vinylgolvet med ek struktur utstrålar lugn

Finländarna föredrar ek som golvfärg, eftersom det är en vacker klassiker från år till år och håller sig som hörnstenen i interiören. Där parkettgolv kan vara känsliga för fukt och t.ex. för husdjursnaglar har vinylgolvet med ekstruktur och färg visat sig vara en finländares favorit. Vi ser ständigt fantastiska lägenheter, allmänna utrymmen och kontor där det ektonade golvet är av vinyl. Nya tillverkningstekniker säkerställer att ett ekgolv av vinyl inte kan skiljas från ett äkta ekgolv!

PUUTERI-vinylgolv

Ovan - har vår kund Anneli Fjällman kombinerat vårt ljusa och lugna PUUTERI-vinylgolv i sitt sovrum med olika nyanser av svart och grått som accent färger. Grå väggfärg, kontrasterande med tavlor av norrsken även andra mörka element värms upp vackert med ett ljust ekfärgat golv. I detta sammanhang har sänggaveln också gjorts av samma PUUTERI vinylgolv! Kreativt, eller hur?

Valet är också perfekt för sovrummet, eftersom SilentTECH-integrationen i vår vinylgolv garanterar tyst gång. I golv med SilentTECH är stegljudsisoleringen integrerad i själva golvet och kräver därför inte ett separat basmaterial under installationsfasen. Detta sparar inte bara tid under installationen utan också priset på basmaterialet (ca 50-60 kr / m2).

PUUTERI-vinylgolv

Ovan har vår klient @villakielo använt PUUTERI-vinylgolvet som en del av kombinationen kök-matsal och vardagsrum. Arteks bord, ett mörkare grönskande grönt kök, bänkskivor i granit och öppen spis passar alla vackert tillsammans med detta vinylgolv som har ek struktur och färg. Vinylgolvets imponerande 230 mm bredd per skiva gör det till ett mångsidigt alternativ för både stora och små rum och utrymmen.

SPC-stommen på vinylgolvet garanterar hög hållbarhet och stötar, vattenstänk och annan fukt i kök och matsal behöver du inte vara rädd för Inte heller den stora mängden ljus som strömmar ut från fönstren, eftersom ytan har behandlats med UV-skydd.

OHRA-vinylgolv

Ovan är vårt OHRA-vinylgolv vackert kombinerat med vita och ljusgråa färger samt olika nyanser av trä. Alla dessa färger passar vackert tillsammans med ekgolvet och ger harmoni, känsla av rymd och lugn i rummet.

OHRA-vinylgolvet är inspirerad av ett kornfält som dansar i vinden och lyser upp strax före skörden. På sin yta upprepar trä strukturen sig; som ett riktigt träd. Vinylplankan är perfekt för matsalen, eftersom den är 100% vattentät och slitstark tack vare av sin höga användningsklass. Jämfört med PUUTERI-vinylgolvet är OHRA lite mörkare och djupare, dvs. det upprepar ekens ton på ett mycket autentiskt sätt.

Vinylgolv mörknar inte över tiden och håller länge

Det är kännetecknande för ett traditionellt parkettgolv av trägolv att det mörknar över tiden och golvet blir gulaktigt. Detta beror på solljus. Fogarna på ett riktigt trägolv kan bli mörkare på grund av fukt (vatten droppar / fukt som lämnat efter att man torkat med en för våt mopp / en för våt mopp kan skada trägolvet). I detta fall behöver trägolv en ny, mödosam och ofta dyrbar slip- och oljevaxning / lackbehandling, vilket orsakar extra jobb och kostnad. Det finns ingen anledning att oroa sig för detta med ett vinylgolv.

Vinylgolv från ”ek-familjen” håller även när inredningsutvecklingen förändras, eftersom ek nästan aldrig går ur mode. SPC-stommen i den nya generationen vinylgolv garanterar att golven är motståndskraftiga mot kontinuerligt slitage och eftersom de är 100% vattentäta sväller inte stommen till skillnad från träbaserade golv (parketter, de flesta laminatgolv...).

När vårt vinylgolv har installerats håller den sig också oförändrad. Vi erbjuder 20 års garanti på slitytan i våra SilentTECH vinylgolv vid hemmabruk. Du kan beställa en provbit kostnadsfritt (endast frakt) och se hur färgen passar i ditt hem - innan du gör ett köpbeslut.

Läs våra installationsinstruktioner och ta reda på vilka lösningar andra har gjort med sina vinylgolv, antingen genom våra referenser eller genom att bläddra genom #vinylgolvbutiken på Instagram.